Beoordelingen van Pizza Pazza Norg

Recente recensies van Pizza Pazza Norg

4 sterren na 127 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

4 pizza's online besteld. Pizza gorgonzola zou asperges,tomaten, pepers en artisjokken bevatten.. Niets daarvan kunnen vinden helaas

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet bezorgd

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen op tijd. Pizza s zijn lekker en goed gevuld.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza werd ruim voor de aangekondigde bezorgtijd bezorgd, maar was bijna koud. Ik had gevraagd of de pizza gesneden kon worden ivm een hand blessure, maar daar werd geen gehoor aan gegeven. De pizza werd wel zonder tomatensaus bezorgd, zoals ik gevraagd had.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat kaas op de tagin en dat had ik niet besteld.het vlees proefde alsof het bedorven was. Ik heb gebeld en ze zouden het doorgeven aan de eigenaar. Was echt niet lekker... heb het weggegooid ☹️

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zijn prima, maar bezorging is nu voor de vierde keer drie kwartier later dan besteld en bevestigd. Dat is gewoon jammer, vooral na bevestiging van 16.11 dat hij om 17.00 uur bezorgt gaat worden.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Half uur te laat bezorgd. Dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s werden keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Pizza Norg: een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als de vorige keer: héérlijk! Goede vulling, fijne kruiden

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en lekker warm bij aankomst. Zelfs knoflooksaus die we niet konden vinden op het menu zat erbij, heel leuk. Onze complimenten, het is elke keer een feestje als we op vakantie zijn in Norg.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza Prosciutto en een pizza Frutti Di Mare Speciale: allebei verrukkelijk! Heerlijke kruiden, mooie dunne bodem.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's. Snel geleverd.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb bijna 2 uur op mijn bestelling moeten wachten..... als je als bezorg tijd aan geeft om 18.25 ongeveer te bezorgen moet je niet om 20 uur komen!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime en lekker hoeveelheid eten. Goed verpakt. Lekker makkelijk om te laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van heerlijke gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde eeuwig voor 5 pizza’s. Toen we belde waren ze er heel vlug maar helaas de verkeerde pizza’s.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettende nette service!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijken hete pizza'S En snelle bezorging ,

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd keurig. Paar keer friet gevraagd maar aardappeltjes gekregen. Maar die waren ook lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker zoals altijd

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de sauzen niet meegeleverd zijn. Belde op om dit door te geven. Enige wat er gezegd werd, ok. Bedankt voor het doorgeven.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ivm afwezigheid van 1 menu bestelling werd contact opgenomen en de aangepaste bestelling werd keurig op het aangegeven tijdstip gebracht. Smaak was prima en lekker warm. Ook grote porties en grote pizza's. Zeker een.aanrader.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer netjes op tijd bezorgd en met de knoflook. (Die vorige keer ontbrak) De knoflook is trouwens erg lekker.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

overheerlijke pizza

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas werd er niet naar de opmerking gekeken, die notabene bovenaan de bon stond, en kregen wij alsnog een pizza met ei terwijl er nadrukkelijk gevraagd werd of er geen ei op kon. De andere pizzas waren prima.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets lange bezorgtijd. Maar wel een heerlijke bestelling afgeleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza... super bezorger 😁

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en ook snel klaar!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verwachte aankomst tijd liep te lang uit moesten bijna een uur wachten thuis op eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel besteld niet geleverd : sauzen, salade, frites

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen een mail met een tijd aangegeven dat het bezorgd zou worden, maar het kwam een half uur later.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was niet klaar. Weinig smaak

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Kregen nog extra gratis lekkere broodjes

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig precies op tijd en een paar prima pizza’s.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon en pizza gegeten, bezorging precies op aangegeven tijd, ideaal

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, goede kwaliteit vlees en erg lekker gekruid.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!!!!! Aardige bezorger

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou om 18.45 bezorgd worden maar werd 19.00, geen probleem. En zat geen knoflook bij wat ik wel besteld had. Verder prima

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst ooit een pizza weggegooid. Echt niet lekker. Leek wel of er knoflook doorheen zat. Saus was bij de de online bestelling gratis maar bleek bij aflevering toch 50 cent terwijl ik hem alleen bestelde omdat hij toch gratis was. Misschien is de shoarma beter. Ik probeerde het uit voor de volgende keer als we met ongeveer 20 man zijn. Ik zoek daarvoor dus nog even door.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak viel tegen Bodem was slap

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang voordat het eten er was. En ik had duidelijk aangegeven dat ik patat wilde ipv gebakken aardappeltjes. Desondanks was het eten prima. Met vriendelijke groeten Marijke Gerridzen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ruim 1,5 uur moeten wachten totdat de bestelling geleverd werd. Het excuus was dat er een grote bestelling was. Bij de levering werd excuus gemaakt en de bestelling was goed warm. Maar wanneer je zo lang moet wachten op je bestelling kun je het beter zelf maken of elders ophalen.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

we hebben genoten van de pizza's. waren heerlijk. enige kritische punt was dat de pizza's niet klaar waren op het aangegeven tijdstip. als dat zo zou zijn.. 5 sterren.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's bestelt en waren allemaal heerlijk. Alleen werd er gezegt dat er bij ons vakantiehuisje op de Oosterduinen in Norg bezorgt kon worden. Maar helaas kon de pizzabezorger het huisje niet vinden en moest mijn partner achter de bezorger aan op het park. Uiteindelijk wel de pizza's, maar niet echt fijn als je zelf achter je pizza's aan moet rennen...

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier eerder dan gevraagd. En had aangegeven Dat ik er mayonaise bij wou hebben . En had alleen maar wishkey saus.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen ananas op de pizza en geen knoflooksaus.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Open tot 10 doe je voor 10 uur een bestelling kom je er zijn ze allemaal al weg. Top

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was doorbakken en van zeer slechte kwaliteit. Was het geld niet waard. Pizza was verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk eten zeker voor herhaling vatbaar en zullen hier ook vaker gaan bestellen

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza´s waren weer lekker. maar de bezorgtijd liet zich deze keer afweten. na een uur na de bestel tijd zou de verwachte bezorgtijd zijn. prima een uurtje wachten echter na 1 uur en 3 kwartier, maar eens gebeld. antwoord pizza waren klaar en kwamen er aan dat was inderdaad zo. wel zonde dat je er achteraan kon bellen. ook de knoflook saus was helaas er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Op internet heb ik een bestelling geplaatst en tijd van ophalen aangegeven. De bestelling was mooi op tijd klaar en heb gekregen wat ik besteld heb. Het eten was goed op temperatuur en de smaak was voortreffelijk. Voor deze bestelling geef ik als cijfer een dikke 10. Ga vooral zo door.

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb om half 7 besteld, gewenste bezorgtijd 8 uur. Bestelling werd geleverd om 8.20 uur, broodje was slap en vet en de vulling lauw. Na 2 happen lag dit broodje van bijna 10 euro bij mij in de container!!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had via internet besteld, alleen had ik niet het idee dat alle info die ik daar had gegeven daar bekend was. Het eten was voortreffelijk zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza s waren goed belegd En lekker

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was keurig op tijd. De pizza's waren goed gevuld, maar helaas niet echt meer lekker warm/heet. De Döner schotel was oké.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima service met mooie en lekkere pizza’s. Ik kom hier zeker weer!

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de aardappels waren deels koud, het eten werd bijna een uur later bezorgd dan aangekondigd. uw bezorger was als altijd zeer vriendelijk

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerepizza’s en nog heet uit de doos Top!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om patat ipv aardappel schijfjes en de pizza was bij aankomst koud! Gebeld hierover kon een nieuwe kapsalon met patat ophalen om dat de bezorging te druk was. Ik heb wel 1.50 betaald en het zou ong om 17.50 bezorg worden en werd pas 18.15 bezorgd. Het is meestal wel oké maar vandaag hebben ze enorm gefaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit slecht.de bodem niet kapot te krijgen met het scherpste mes.bodem weggegooid.Ham op de pizza van slechte kwaliteit . Bezorging een half uur te laat.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakt prima maar de vorige keer waren het andere schnitzels. Je gaat er van uit dat je hetzelfde weer krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima dienstverlening op deze manier. U zou nog kunnen vermelden of bij contante betaling ook pinbetaling mogelijk is.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Volgende keer graag de opmerkingen lezen!

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat we besteld hadden zag er prima uit en smaakte ook prima. Alleen jammer dat het eten niet al te warm meer was . Erg jammer, want het doet wel afbreuk aan de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op temperatuur , goed gevuld Met een redelijke prijs. De volgende keer bestellen wij weer op dit adres. Succes

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de goede saus gekregen. De rest was goed!

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel koud, erg jammer de smaak was overigens goed.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellin kwam tien minuten later dan de aangegeven tijd en ik had een biefstuk rood van binnen besteld en kreeg een biefstuk medium en bovendien lauw. De gevraagde kruidenboter werd wel geleverd, dus blijkbaar werd de opmerking dit keer wel gelezen! (de vorige 2 keren nl. niet!)

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pizza besteld zonder tomatensaus en met knoflooksaus. Toen ik daar over belde werd er gezegd: O, had je een pizza besteld zonder tomatensaus? ( stond dus duidelijk bij opmerking). Ik maak een nieuwe pizza voor jou meneer (uhh... ik ben dus een vrouw en had me ook zo gemeld!). Er kon nog geen excuus van af. 2 uur nadat ik had besteld kon ik eindelijk eten!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 86772LPH niet ontvangen. Graag volledig bedrag terugstorten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was een half uur te laat, pizza's waren lauw. 1 van de twee bestelde sauzen waren aanwezig. Daarnaast kun je niet aangeven dat he geen saus wilt, wat verspilling is.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, heerlijk gegeten.

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Op het juiste tijdstip klaar. Heerlijk, rijkelijk belegd.

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza werd 20 minuten te laat bezorgd! Ook zat de bestelde knoflook saus er niet bij.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De calzone was heerlijk.de bezorging heeft een uur geduurd.Helaas de saus zat niet bij de bezorging. Werd wel nabezorgt ,zonder een excuus. Eten was toen ook bijna op.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de pizza's afgehaald dus bezorging was niet van toepassing. Wel online besteld en betaald en het stond keurig op de aangegeven tijd voor ons klaar.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en altijd op tijd bezorgd

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit was goed en er was ruim voldoende. Wij doen zeker nog eens weer een bestelling.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje shoarma zonder broodje en zonder sla o.i.d. ? Had extra kebab broodje gevraagd en bleef ook achterwege.

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ! Niets mis mee!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker eten

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza prima, bezorger vriendelijk. Helaas zat de bestelde appelsalade er niet bij. Wel een zakje met broodkorsten die niet besteld waren.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Vriendlijke eigenaar en bezorgers en een snelle levering. Alles vijf sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en de bezorging op tijd!!

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spare ribs vielen erg tegen ,veel grote en losse botten en weinig vlees

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit,aardappeltjes lekker gebakken ,eten had mooie kleur.bovendien half uur eerder bezorgd dan verwacht

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel je 3pita kaas krijg je er een Beetje lullige

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rand van de pizza was bijna zwart en bodem op bepaalde plekken dik en niet gaar.

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb afgehaald Het was een zeer geslaagd prive dinner

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goede service en redelijk op tijd

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de kaart staat dat de biefstuk is met champignons en gebakken ui, maar er zat ook paprika bij en dit wordt niet vermeld! ( ik lust nl. geen paprika}, biefstuk was niet rood, zoals besteld, maar rosé. Ik had het eten besteld om 18.15 uur, maar het werd al om 17.45 uur bezorgd. Het heeft dan weinig zin om een tijd van bezorging te laten invullen.

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lekker en de bezorging was binnen een uur. Tip: het zou wel fijn zijn om bij de bestelbevestiging per email ook het geschatte tijdstip van bezorging te laten weten.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en zeer snel bezorgd.

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 min in huis. Top!

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelschijfjes waren aangebrand en de kruiden zaten allemaal op 1 hoopje en niet lekker verdeeld.

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, vriendelijke bezorger

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk